OM OSS

Välkommen till Dala Svets & Smide AB


1998 grundades Bjursås svets & smide av Leif Nilsen. I dag har företaget utvecklats och växt till fem stycken anställda och bytt namn till Dala svets & smide AB. Vår huvudsyssla är byggsmide, svetsning, reparationer, service till industri och byggföretag, men vi gör även andra kreativa smidesjobb till privatpersoner som till exempel smidesräcken, möbler och skyltar.


I augusti 2015 flyttade företaget från Bjursås till Zettergrensväg 16, Ingarvet i Falun. De nya lokalerna har större ytor, högre takhöjd, bättre tillgänglighet och det ger oss större möjlighet att kunna möta marknaden och göra fler och större arbeten till både nya och gamla kunder.


Vår målsättning är att leverera det du som kund behöver och önskar. Vi utför jobbet helt enligt dina behov och till rätt pris. I en gemensam affär ska det finnas två vinnare. Vi vill göra det lätt för dig och finns gärna med och hjälper dig från tanke till att vi slutligen utför och tillverkar ditt arbete eller din beställning.


I vår policy finns tydliga visioner om kvalitét, miljö och hälsa. Vi värnar om en god arbetsmiljö och jobbar ständigt med att förebygga arbetsplatsolyckor. Vi månar om personalen och friskvård är viktigt för oss. Vi arbetar efter 1090-1 och kvalitetskontrollerar alla våra projekt. Som goda verkstadsarbetare är vi stolta över vårt hantverk.